this is owner blogspot.com❥

this is owner blogspot.com❥
i'm myra lullaby <--- lepasan spm 2011:)alwys visited for read my update post //benci aku ? angkat kaki berambus dari blog aku ! cermin muka korng tuh dulu baru datang balik kutuk aku oke , kawan :DD kbaii

Tempatmu J':


Assalamualaikum , SUFIAN HAKIMI BIN SUPARDIN <3
Tanah perkuburan , seksyen9 kota damansara :') 
Sumpah , i really miss you J': 
Al-Fatehah , Amin .



one years

24/08/2011 - 24/08/2012
Masuk hari ini dah satu tahun hubungan kita , jika kau masih ade disini . Harini jumaat , raya yang ke-6 cinta kita , sedetik pun aku tak pernah lupakan kan kau , pyan . Aku kuat sebab kau sekarang , aku ingat lagi waktu kau jatuh dengan aku , waktu kau nak masuk dalam hati aku , waktu aku nak terima kau kan . Kalau kau ade sekarang pyan aku nak kau baca semua ini , demi tuhan aku ingin bersama kau . Pengorbanan kau besar pada aku . Insyallah aku akan sentiasa menziarahi pusaramu sayangg . Salam kasih dari ku :')



dreaming :'J

AL-FATEHAH

Assalammualaikum ..//
you know what ? semalam aku mimpi kau , dear . Aku mimpi kau masih hidup atas bumi ni . Maafkan salah mira selama mira disini . Sememangnye aku rindukan kau <3 tahun ni kita tak dapat raya bersama kan , maafkan mira sekali lagi ! Doa aku sentiasa ada untuk kau ..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :'J


For him :'l


joy of love --> last year celeberate birthday 17/July/11

Assalamualaikum . Pd 17/July/2012 genap 100 hari pemergian arwah sufian hakimi bin supardin :''l pada hari tersebut jatuh pd hari jadinye , SELAMAT HARI JADI PIAN YG KE-18th . Mybe kau dah berjanji dengan Tuhan yg kau ingin kan aku jadi cinta terakhir kau yg kau kenal dan kau inginkan wanita yang kau cintai ini lebih baik selepas pemergian kau . Ya , memang aku dapat rasakan itu . Thanks ! Insyallah   pian :') Kami disini mendoakan kesejahteraan kau disana , amin . Setiap masa aku dapat rasakan kau ada dekat dengan aku , pian . 





Every day :'l


Assalammualaikum . 
Kau sihat tak , aku harap kau dapat biasa kan diri kau dekat sana pian :') Aku nak kau tahu satu je , aku sayang rindu cinta kan kau hingga ke syurga sana <3 Demi tuhan , aku akan jaga cinta kita hingga kita dapat di temu kan semula dialam sana :'( Dengan izin allah s.w.t 

salam sayang ikhlas buadmu ,
myra

FOREVER FELLOW -'-


From left <<< SAPURA,AKU,AITEE <3 ilyyyyyyy (':


Ni kawan aku dari kecik dulu until now AINISHA , but kiteorng call IYNNA <3 Walaupun kadang2 dia ni meyakitkan hati aku but dia still mybff  , tuh yg penting :') Mana2 je aku nak keluar aku ajak dia even dia tanak follow aku -'- Hah  .
                                                                                                                                          








Yang lain ni semua classmate aku strat form4-form5 , 2010-2011 ..
Banyak moment kita bersama waktu dalam kelas kan kan :')  
IMISSYOUALLLLLL :')
YOUALLMYBESTFELLOW <3







Longingyou , sufian hakimi :'(

08/04/2012 :'l 
Al-Fatehah
you leave me for ever and everever in this world , dear :'(





Harini satu bulan pemergiaan mu , terlalu pahit aku nak melupakan diri mu . Setiap kali , setiap masa aku akan meingati kau . Air mata aku sayang menitis , dulu kau yang sapu air mata aku sayang bila aku menangis depan kau . Kini segalanya tiada lagi . Memang depan orng lain aku happy , aku tanak dorng risau kan aku kalau aku murung jee . Tapi sayang dalam hati aku tak pernah terpikir nak lupakan kau . Aku ingin kan kau bahagia dan tenang sayang , aku percaya Allah selalu melindungi umat2Nya :'( Kali terakhir sayang kau tenung aku terlalu lama , then masa tuh aku akan teramat merindui diri mu . Tak sangka kau tinggalkan aku disini , Begitu besar sayang pengorbanan diri kau pada kau  , kau jadikan aku orng terakhir kau cintai . Aku percaya sayang suatu hari nanti aku dengan kau akan ditemukan semula disyurga dengan izin Allah S.W.T :''l Aku akan bawak cinta kau hingga kesyurga . Hanya Allah sahaja yang tahu perasaan aku sekarang :'( Aku ingin hidup dengan kau , aku dah bagitahu segalanya dekat mak aku tentang relayship kita , then dia paham :''( Dia dah restukan kita tapi sekarang kau tada utk kita bersama menjejakan pelamin dan mendpt zuriat yg halal  hngga akhir hayat kita :'( Ni tak mungkin akan terjadi sayang . Aku selalu mendoakan kesejahteraan diri mu di sana . Sayang , semalam aku pergi JPJ kereta , kau kata dulu kau nak teman aku pergi JPJ kereta tapi aku seorng sayang semalam . Tersentap aku kau tada pada waktu itu . Aku tak buleh nak lakukan tanpa kau disisi aku , insyallah nanti aku buad yg terbaik utk kau . Aku dapat lesen nanti aku akan selalu pergi melawat kau disana dan selalu pergi ketmpt2 yg pnh kau bawak aku dulu :'( Akuta pnh terpikir nak cari pengganti kua sayang , aku hanya percaya pada cinta ikhlas kau sayang :'( Hanya kau sayangggggg :'( Andai kau ada sekarang aku ingin memeluk kau , aku ingin kau bersama aku hingga akhir kita :'( Allah sentiasa ada dkat kita . Setiap kali aku teringat kisah2 kita masa kita bersam , masa kita belum kalpe lagi , kita selalu gaduh kan dari from one till from four then petengahan tahun 2012 kau jatuh hati pada aku , kita kelas sama dulu hingga tamat sekolah :') Aku ingat sayang waktu2 bersama kau :') Bnyk sgt sayang . Aku tak dpt terkata :'( Air mata aku sayang , tolong hapuskan nya :'( Kali terakhir aku mencium dahi kau dihospital waktu itu :'( Kenapa sayang kenapa ? :'( Mak aku tahu sayang kau tinggalkan aku then dia tanak aku sedih dia belikan aku motor utk aku pergi kerja , dia tanak aku sedih sebelum ni dia tahu kau yg selalu ambil aku pergi kerja tapi kini dah tada lagi :'( Dia jadikan motor itu sbgi peneman aku utk kau :'( Terima kasih mak abah paham mira :''l SUFIAN HAKIMI aku ingin kau tahu aku teramt merindui dirimu . SUFIAN HAKIMI sampai akhir hayat aku , aku akan meningati nama kau :'( Aku harap kau juga merindui kita semua di atas bumi ini :''( Pagi aku akan membaca suruh yassin utk mu , doa aku akan selalu meniringi mu , pian :') 

**Semogaa kau ditempatkan dalam kalangan orng beriman dan roh dicucuri rahmat :'( Assalamualaikum sayang :')
AL-FATEHAH , AMIN :'')



Sumpah aku rindu kau sayanggg , ILOVEYOU :"(








Arwah sufian hakimi <3 
Al-fatihah untuk kau sayanggg :"(

Aku nak kau tahu yang aku mencitai kau , sampai akhir hayat aku aku akan mencintai kau dan mengingati nama kau sayanngggg :"( Aku tahhu kau terlalu berat nak tiggal kan aku . Sebelum kau pergi , aku selalu marah dekat kau pasal bnde kecik , tapi kau sabar je dengan keranah aku :"/ Last kita lepak bersama pada malam jummat , dan kau tenung muka aku lama2 dan tak berkata apa2 , aku ingat semua itu sayangg . Setiap kali kau ambek aku dari kerja , kau akan menyanyi kan lagu sambil bawak motor dan mencari bulan , tapi sekarang taida lagi :"( Aku amat menyayangi diri mu SUFIAN HAKIMI ! baru aku dapat gaji bulan ni , aku ajak kau pergi makan lepas aku balik kerja , dan kau cakap "nak makan dekat mana" aku cakap mana2 jelah . Dan dia bawak satu tempat yang cantik dengan banyak pokok2 yang dihiasi dengan lampu yang cantik . Aku terlalu kagum dengan dia . Pian , adai kau ada sekarang , aku janji aku akan jaga hubungan kita baik2 :"( Tapi kau dah pergi dahulu . Kau cakap kau akan jaga aku , nak sambung belajar sesama , nak dapat anak dari zuriat kita bedua . tapi semua tuh jadi kenang sahaja saynggggg . Aku tahu kau excident , time tuh pulak aku tengah kerja , manager aku tak bagi aku balik , aku tak sampai hati nak biar kan kau macam tuh sayanggg . Aku sanggup balik kerja terus cari orang untuk hantar aku jumpa kau . Akhir nya aku sampai dan lihat kau diatas katil tengah berjuang untuk jumpa kau , aku tahu kau bertahan pada malam tuh untuk melihat aku datang , then aku datang kau depan kau , nadi nafas kau semua dah tada :"( Aku menyesal sayang ! Aku  bodoh ! biar kan kau bertahan untuk aku semata2 ingin melihat aku jumpa kau buad kali terakhir :"( Akhir aku mencium dahi kau ketika kau terbaring dengan kain putih , aku merasa kan kau , juga menyayangi diri ku sayangggg . Bertapa pahit nya hati aku melihat mak ayah abang kawan2 kau menangis pemergian kau :"( Aku terlalu menyangi diri mu saynaggg . Depan kubur kau , aku terlalu perit untuk terima ini semua . Aku takut sangat pian , kau tinggal kan aku seorang diri didunia ni . Aku tak sampai hati nak balik tinggal kan kau sayangggg . Demi Allah , aku benar2 cinta mati dekat kau sayang . Aku tak tahu nak cakapa apa lagi , aku cuma ingin kau tahu bertapa besarnya cinta aku pada kau sekarang , allah sayanggg kan kau saynggg <3 :"( Setiap doa aku aku sentiasa mendoakan kesejahteraan kau dan hubungan kita ni sayang . Sayanggg , ini sahaja yang mamapu aku luahkan , aku tak tahan ingat semua lagi , aku tanak kau terseksa disana . Sayangggggg , aku janji aku akan menjadi insan yang baik dan jujur sayangggg . Aku akan tunai kan janji aku tuh sayanggg . Assalamualaikum sayangggggg :"( 

AL_FATIHAH :"(


Result SPM comeout :')



The date 21/march/2012 all students 94' take the result SPM . That time i take my result i will not be noticed :') Ermm , i am thankful because i pass :D To my friends who failed , we still want to pursue many opportunities forward okay -'- Assalamualaikum ..


BFF ^___^



Hi , korang nak tahu tak  yang sebelah aku ni die lah kawan aku dari dulu sampai mampus oh :) Kiteorang kalau kerja mesti nak cari yang sama-2 punya tempat . Nak berkepit jeah kerja nye , biasa lah kiteorang dah TERBIASA like this . Hahaha :D Sekarang die tada dah , die pergi plkn so tak selalu jumpa lah , aku pun sekarang kerja sorang-2 , busan tada kawan . Erm , gambar ni masa kiteorang training kerja dkat restaurant , ni pun last kiteorang take picture together -'- haha , rindu pulak aku dekat kau kawan ^______^