this is owner blogspot.com❥

this is owner blogspot.com❥
i'm myra lullaby <--- lepasan spm 2011:)alwys visited for read my update post //benci aku ? angkat kaki berambus dari blog aku ! cermin muka korng tuh dulu baru datang balik kutuk aku oke , kawan :DD kbaii

Longingyou , sufian hakimi :'(

08/04/2012 :'l 
Al-Fatehah
you leave me for ever and everever in this world , dear :'(





Harini satu bulan pemergiaan mu , terlalu pahit aku nak melupakan diri mu . Setiap kali , setiap masa aku akan meingati kau . Air mata aku sayang menitis , dulu kau yang sapu air mata aku sayang bila aku menangis depan kau . Kini segalanya tiada lagi . Memang depan orng lain aku happy , aku tanak dorng risau kan aku kalau aku murung jee . Tapi sayang dalam hati aku tak pernah terpikir nak lupakan kau . Aku ingin kan kau bahagia dan tenang sayang , aku percaya Allah selalu melindungi umat2Nya :'( Kali terakhir sayang kau tenung aku terlalu lama , then masa tuh aku akan teramat merindui diri mu . Tak sangka kau tinggalkan aku disini , Begitu besar sayang pengorbanan diri kau pada kau  , kau jadikan aku orng terakhir kau cintai . Aku percaya sayang suatu hari nanti aku dengan kau akan ditemukan semula disyurga dengan izin Allah S.W.T :''l Aku akan bawak cinta kau hingga kesyurga . Hanya Allah sahaja yang tahu perasaan aku sekarang :'( Aku ingin hidup dengan kau , aku dah bagitahu segalanya dekat mak aku tentang relayship kita , then dia paham :''( Dia dah restukan kita tapi sekarang kau tada utk kita bersama menjejakan pelamin dan mendpt zuriat yg halal  hngga akhir hayat kita :'( Ni tak mungkin akan terjadi sayang . Aku selalu mendoakan kesejahteraan diri mu di sana . Sayang , semalam aku pergi JPJ kereta , kau kata dulu kau nak teman aku pergi JPJ kereta tapi aku seorng sayang semalam . Tersentap aku kau tada pada waktu itu . Aku tak buleh nak lakukan tanpa kau disisi aku , insyallah nanti aku buad yg terbaik utk kau . Aku dapat lesen nanti aku akan selalu pergi melawat kau disana dan selalu pergi ketmpt2 yg pnh kau bawak aku dulu :'( Akuta pnh terpikir nak cari pengganti kua sayang , aku hanya percaya pada cinta ikhlas kau sayang :'( Hanya kau sayangggggg :'( Andai kau ada sekarang aku ingin memeluk kau , aku ingin kau bersama aku hingga akhir kita :'( Allah sentiasa ada dkat kita . Setiap kali aku teringat kisah2 kita masa kita bersam , masa kita belum kalpe lagi , kita selalu gaduh kan dari from one till from four then petengahan tahun 2012 kau jatuh hati pada aku , kita kelas sama dulu hingga tamat sekolah :') Aku ingat sayang waktu2 bersama kau :') Bnyk sgt sayang . Aku tak dpt terkata :'( Air mata aku sayang , tolong hapuskan nya :'( Kali terakhir aku mencium dahi kau dihospital waktu itu :'( Kenapa sayang kenapa ? :'( Mak aku tahu sayang kau tinggalkan aku then dia tanak aku sedih dia belikan aku motor utk aku pergi kerja , dia tanak aku sedih sebelum ni dia tahu kau yg selalu ambil aku pergi kerja tapi kini dah tada lagi :'( Dia jadikan motor itu sbgi peneman aku utk kau :'( Terima kasih mak abah paham mira :''l SUFIAN HAKIMI aku ingin kau tahu aku teramt merindui dirimu . SUFIAN HAKIMI sampai akhir hayat aku , aku akan meningati nama kau :'( Aku harap kau juga merindui kita semua di atas bumi ini :''( Pagi aku akan membaca suruh yassin utk mu , doa aku akan selalu meniringi mu , pian :') 

**Semogaa kau ditempatkan dalam kalangan orng beriman dan roh dicucuri rahmat :'( Assalamualaikum sayang :')
AL-FATEHAH , AMIN :'')