this is owner blogspot.com❥

this is owner blogspot.com❥
i'm myra lullaby <--- lepasan spm 2011:)alwys visited for read my update post //benci aku ? angkat kaki berambus dari blog aku ! cermin muka korng tuh dulu baru datang balik kutuk aku oke , kawan :DD kbaii

BUKIT AMPANG :*




hai , korang nak tahu tak first time aku pgy bukit ampang dengan die 30nov11 . dekat bukit tuh ramai sweet-2 kaple oh --' malam tuh memang sejuk gila , biasa lah atas bukit kan . erm , aku akan ingat sampai bila-2 tempat ni , sayang ! aku paling suka tengok bulan dekat situ , nampak cantik dan dekat sangat 


malaysia winner




Bhaha , bangga siott malaysia menang :) gambar kat atas ni cuma nak tunjuk baju je , warna merah mewakili team indonsia dan kuning mewakili team HARIMAU MUDA :D thanks malaysia !

#21/november/2011 malaysia vs indonesia

UYIEN JEM :D




orang2 suka panggil dye "UYIEN JEM" nama sebenar dye SITI NURFARAHIN BT JAMAYAN :) senang cerita dye neyh macam aku jugak (suka snap2 gambar) :p dye neyh rapat nan aku dalam kelas .. kbaii lh story about kau :]

1murid 1sukan 1malaysia


hahah , firtsly tgk muke aku tu , cam indon kan aku pkay tudung tu ;) hehe~ btw aku happy kod , sebab menang lah aku happy , haha . korng pun happy kan if korng winner sesuatu game tu kan kan kan ? mu ade ke ? tada kan ;p bagus ! lalala ~ ckgu-2 pun sporting je tady , first time aku tgk 'ckgu HALIMATON' laugh :) suka-2 hahaha .. ap-2 pun rumah biru akan dapat num satu this year :p jangan jeles tau rumah-2 lain ...
hahaha , thankyou , god (!)

SELAMAT HARI JADI "ABAH"


firstly , i wanna say HAPPY BEFDAY to my father ")
i hope you , d'pnjgkan umur ..
d'mrahkan rezeki ..
weloveabah

HAPPY MOTHER'S DAY


sory gambaa mak aku tada lah :|
walaupun tada gambaa dye , mak aku tetap ade dekat aku .
*kau lah segala nya untuk ku 
*kau lah sinaran bagi ku ..
mak , if mak bace blog myra ny . 
myra nak cakap yg myra memang sayang mak !!
thank mak cuz sudy jage myra 
and besar kan myra until now .
WELOVEMUMMY !

cam ni lahh aku !

video
try aa tengok aku singing .. haha
bestt tak ?? 
aku busan tyme ny ..
if korng nak tengok stop en lagu kat bawah un dlu nty tak dgr aku nyanyi ..
lalalala ...
 tyme ny ngahh selsema aa so tak khusyuk aku nyanyi :)

KARNIVAL JUM MASUK U :D




hari ini : 02/APRIL/2011
kteorng gey the mine's ad karnival , tyme-2 nga happy aku sengugud .. aduyai 
dah 3 kali aku masuk keluar masuk keluar dari toilet , memang peritt aa ..
hmm , btw tyme dah abes usya-2 sume un ak , syazlyn , fatehah and , hafizah round-2 at shopping mall
at situ .. terjumpa aa AL FAIZ and WAN so kteorng ajak deaorng mkn sekaly at kedai makan un ..
then , kteorng borak-2 .. dah abes mkn terus grk gey karnival un balek 
cuz ckgu AZMANUN swuh kteorng ad at sne pukul 1p.m.
dah keluar , snap-2 aa nan deaorng and teacher .. 
memang best aa aku cakap ..
rugi korng tak gey ..
:P