this is owner blogspot.com❥

this is owner blogspot.com❥
i'm myra lullaby <--- lepasan spm 2011:)alwys visited for read my update post //benci aku ? angkat kaki berambus dari blog aku ! cermin muka korng tuh dulu baru datang balik kutuk aku oke , kawan :DD kbaii

UYIEN JEM :D




orang2 suka panggil dye "UYIEN JEM" nama sebenar dye SITI NURFARAHIN BT JAMAYAN :) senang cerita dye neyh macam aku jugak (suka snap2 gambar) :p dye neyh rapat nan aku dalam kelas .. kbaii lh story about kau :]

1murid 1sukan 1malaysia


hahah , firtsly tgk muke aku tu , cam indon kan aku pkay tudung tu ;) hehe~ btw aku happy kod , sebab menang lah aku happy , haha . korng pun happy kan if korng winner sesuatu game tu kan kan kan ? mu ade ke ? tada kan ;p bagus ! lalala ~ ckgu-2 pun sporting je tady , first time aku tgk 'ckgu HALIMATON' laugh :) suka-2 hahaha .. ap-2 pun rumah biru akan dapat num satu this year :p jangan jeles tau rumah-2 lain ...
hahaha , thankyou , god (!)