this is owner blogspot.com❥

this is owner blogspot.com❥
i'm myra lullaby <--- lepasan spm 2011:)alwys visited for read my update post //benci aku ? angkat kaki berambus dari blog aku ! cermin muka korng tuh dulu baru datang balik kutuk aku oke , kawan :DD kbaii

BFF ^___^



Hi , korang nak tahu tak  yang sebelah aku ni die lah kawan aku dari dulu sampai mampus oh :) Kiteorang kalau kerja mesti nak cari yang sama-2 punya tempat . Nak berkepit jeah kerja nye , biasa lah kiteorang dah TERBIASA like this . Hahaha :D Sekarang die tada dah , die pergi plkn so tak selalu jumpa lah , aku pun sekarang kerja sorang-2 , busan tada kawan . Erm , gambar ni masa kiteorang training kerja dkat restaurant , ni pun last kiteorang take picture together -'- haha , rindu pulak aku dekat kau kawan ^______^